• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sjaals & Shawls bedrukken
Sjaals & Shawls bedrukken

Sjaals laten bedrukken?

Ben je op zoek naar bijpassende sjaals voor je bedrijfskleding? Dan ben je hier op het juiste adres. Op deze pagina vind je alles over het bedrukken van sjaals. We hebben een overzicht samengesteld dat volledig aansluit bij je zoekvraag: "sjaals bedrukken". Benieuwd hoe de sjaal eruitziet met jouw logo? Stuur ons je logo en wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je! Bij elk artikel kun je je logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons je wens.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Welke sjaals kan ik laten bedrukken?

Als je geïnteresseerd bent in het bedrukken van sjaals, wil je natuurlijk weten welke sjaals we allemaal aanbieden. Bij Zintuig hebben we zeven verschillende series voor je. Een overzicht:

JB40-JB60-serie (uni sjaal)

Deze sjaals zijn volledig van polyester en zijn ongeveer 80x80 cm groot. Het bedrukken kan op vier verschillende plekken en in drie kleuren. Let bij het kiezen van de kleuren van de sjaal op dat de bedrukking goed zichtbaar blijft.

JB50-serie (dessin sjaal)

Deze sjaals zijn ook van polyester, 80x80 cm groot, en hebben meerdere kleuren (dessin). Ze kunnen op vier plekken worden bedrukt in drie kleuren.

JB48A-serie

Deze sjaals, eveneens 80x80 cm groot en volledig van polyester, hebben een exclusieve uitstraling door hun afwijkende kleur. Bedrukking kan op vier plekken in drie kleuren.

JB70-JB80-serie (uni sjaal)

Deze sjaals zijn van zijde en ongeveer 30x140 cm groot. Je kunt ze op vier plekken laten bedrukken in drie kleuren.

JBSZ6000A-serie (dessin sjaal)

Deze zijden sjaals (30x140 cm) hebben een dessin (meerdere kleuren). Bedrukking kan op vier plekken in drie kleuren.

JBN70-serie

Zijden sjaals van 53x53 cm groot. Bedrukking kan op vier plekken in drie kleuren.

PA-serie

De PA-serie bestaat uit pashmina's in verschillende kleuren. Deze pashmina's zijn 50x180 cm groot en gemaakt van viscose. Ze kunnen op vier plekken worden bedrukt in drie kleuren.

Gratis digitaal voorbeeld

Benieuwd hoe jouw logo op de sjaal eruitziet? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je!